Naslovnica NOVOSTI Hrvatska Josipa Pavičić predstavila dirljivu knjigu “Šest milimetara”

Josipa Pavičić predstavila dirljivu knjigu “Šest milimetara”

Podijeli objavu
Foto: Promo, Bojan Zibar

Josipa Pavičić Bernardini sinoć je održala promociju svoje knjige “Šest milimetara”, koja govori o njezinoj borbi s karcinomom koju je Josipa, na sreću dobila u svoju korist.

Podsjetimo, Josipa je u dobi od 35 godina na dojci napipala kvržicu od 6 milimetara koja ju je zabrinula. Nažalost, pregled je potvrdio najcrnje slutnje i radilo se o karcinomu dojke. Na sreću, Josipa je iz teške bitne izašla kao pobjednica, a cijelo vrijeme zadržala je vedar duh i pozitivan stav.

Sinoć su Josipi na promociji podršku pružile brojne poznate osobe, a samo neke od njih su Jelena Rozga, Mila Elegović, Matija Vuica, dizajnerski dvojac ELFS, Doris Pinčić Rogoznica i suprug Boris Rogoznica, Ornela Vištica, Ivica Skoko i Mare Milin.

Josipa je danas voditeljica autogenog treninga, a bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške oboljelim ženama. Ambasadorica je Europa Donna Hrvatske, a predsjednica udruge, dr. Vesna Ramljak je, potaknuta Josipinom intimnom ispovijesti, izjavila: “Ono što je novo i važno način je prikaza bolesti, od početka – prenošenje spoznaje o važnosti i vrijednosti života, koliko nam je bitno ući u sebe, prigrliti bolest, koliko nam je važna spoznaja razloga naše bolesti, kako ćemo oprostiti onima kojima trebamo oprostiti, kako oprostiti sebi? Ponajviše sebi! Šest milimetara lošeg će se, nadam se, pretvoriti u bezbroj milimetara dobrog.”

Još je važno spomenuti i Josipinu nesebičnu i humanu gestu kojom je odlučila dio prihoda od svakog prodanog primjerka donirati udruzi Europa Donna za kupnju aparata za intraoperativno zračenje.

Podijeli objavu